آموزش هیروی Puck

در این قسمت می خواهم بهترین و کاربردی ترین آموزش هیروی Puck را به شما یاد بدم که توی این آموزش استراتژی به شما آموزش داده می شود که بهترین بازیکنان دنیا نیز از آن پیروی می کنند و بی شک بهترین آموزشی خواهد بود که تا به حال دیده اید.

آموزش هیروی Puck

اول از همه باید به یک سری نکات بسیار مهم در مورد این هیرو اشاره کنم که باید حتماً بدانید و دقت کنید.

نکات:

  • دقت داشته باشید که این هیرو همیشه نیاز به مانا دارد
  • این هیرو خوبی که دارد لول های در رو و کمک کردن خوبی نیز دارد
  • این هیرو نیاز به Reflex بسیار بالایی دارد
  • باید با این هیرو به دقت کار کنید زیرا از جان بالایی بر خوردار نیست
  • یکی از بهترین هیرو هایی می باشد که لول های هماهنگی را دارا می باشد.

 

اسکیل ها:

آموزش هیروی Puck

 

این جادو یک نور زرد را به جایی که شما دستور داده اید هدایت می کنه و هر کس در مسیر آن نور قرار گیرد مورد ضربه قرار می گید و خوبی که این اسکیل دارا می باشد این است که زمانی که شما از این جادو استفاده می کنید می توانید در هر مکانی که می خواهید در مسیر نور آن را متوقف کنید و به آنجا مستقیماً هدایت شوید. کلیه Cooldown ها به صورت 12 ثانیه می باشد و مقدار مانا مورد نیاز برای استفاده 150 می باشد و همینطور در سطح های 1 تا 4 به مقدار 70/140/210/280 به دشمنان ضربه می زند.

آموزش هیروی Puck

 

این جادو دشمنان را Silence یا کاری می کند که نتوانند آن ها از اسکیل های خود استفاده کنند که در سطح های مختلف دارای ضربه زنی متفاوت و نیز فاصله ای را در بر می گیرد؛ دقت داشته باشید این اسکیل به مقدار 400 AoE یا مقدار دور خود را Silence می کند و به مقدار 16 ثانیه Cooldown می باشد و مانای مورد نیاز از سطح 1 تا سطح 4 به مقدار های 100/110/120/130 مانا می باشد و مقدار ضربه وارد شده در سطح های 1 تا 4 به مقدار 70/140/210/280 می باشد

آموزش هیروی Puck

 

یکی از برترین اسکیل های مپ می باشد و بسیار کار آمد برای هیرو می باشد این اسکیل هیرو شما را در مقدار زمانی می پوشاند که با آن هم می توانید از خوردن ضربات و اسکیل ها جلوگیری و جاخالی دهید مقدار مانا مورد نظر برای این اسکیل 0 مقدار می باشد یکی نیاز به مانا نیست و Cooldown این اسکیل عالی 6 ثانیه می باشد که از سطح 1 تا سطح 4 به مقدار های 0.75/1.5/2.25/3.25 ثانیه خود را پوشش می دهد.

آموزش هیروی Puck

یک اسکیل جانانه می باشد که زمانی که شما از آن استفاده می کنید کل دشمنان را در یک مقدار مشخص نگه می دارد و اگر کسی از محوطه آن خارج شود ضربه Stun می شود و مقدار ضربه ای را می خود این اسپل هر چند مقدار هیرو که باشد را می گیرد و کاری به تعداد افراد ندارد Cooldown این اسکیل به مقدار85 ثانیه می باشد و مانای مورد نیاز آن در سه سطح مختلف به مقدار های 100/150/200 می باشد این اسکیل قابلیت استفاده شدن در فاصله های زیر 750 می باشد و به مقدار 375 AoE دشمنان را در دایره قرار می دهد و اولین Stun که به آن ها برخورد می کنه یا Stun داخلی به مقدار 0.5 ثانیه می باشد و اگر دشمن مورد نظر از دایره بخواهد خارج شود به مقدار های 1.5/2.25/3 ثانیه در 3 سطح Stun می شود، دقت داشته باشید اولین ضربه ای که به آن ها اثابت می کند در سطح مختلف به مقدار 100/150/200 می باشد و اگر آن ها از دایره خارج شوند به مقدار های 100/150/200 ضربه می خورند.

نکته: دقت داشته باشید با خریدن آیتم Aghanim فقط مقدار ضرباتی که از دایره خارج می شوند به مقدار های 200/250/300 تغییر می کند.

 

نحوه گرفتن اسکیل:

1. آموزش هیروی Puck

2.آموزش هیروی Puck

3.آموزش هیروی Puck

4.آموزش هیروی Puck

5.آموزش هیروی Puck

6.آموزش هیروی Puck

7.آموزش هیروی Puck

8.آموزش هیروی Puck

9.آموزش هیروی Puck

10.آموزش هیروی Puck

11.آموزش هیروی Puck

12.آموزش هیروی Puck

13.آموزش هیروی Puck

14.آموزش هیروی Puck

15. مثبت 

16.آموزش هیروی Puck

استراتژی:

خیلی رک و ساده بهتون توضیح می دم با کمترین خط که وقتتون رو بگیره؛ این هیرو کاملاً هیرویی است که باید بازی بازی دشمنان را بکشید یعنی کم کم و ناگاه و دیگر مطلبی که باید به آن توجه کنید این هیرو اسکیل های بسیار عالی برای انجام این کار را دارا می باشد که شما وابسته به نیاز های خود باید آیتم ها را ببندید و همیشه دقت داشته باشید به یک سبک آیتم نگیرید زیرا آیتم بندی شما باید وابسته به نوع دشمنان شما بسته شود؛ برای مثال در حساب فکر کنید که Anti Mage روبروی شما وجود دارد خوب در این بازی بهتر است بجای Dagon از آیتم هایی مثل Cyclone یا Hex استفاده کنید و بجای گرفتن بوت مانا از Phase Boot استفاده نمایید. خوب دلایلشم اینه که Dagon تاثیر چندانی بر روی Anti Mage ندارد و بهتر است به نوعی Anti Mage را با آیتم هایی مثل Cyclone یا Hex برای غیر فعال کردنش استفاده کنید و همینطور اگه شما بوت مانا را بگیرید میزان تاثیر پذیری اسکیل آخر Anti Mage را بر خود بیشتر می کنید و ضربه سنگینی خواهید خورد. دیگه بقیه هیرو ها وابسته به فکر و کنترل تمرکز بر روی هیرو های دشمن آیتم های خود را بگیرید.

آیتم های پیشنهادی:

Phase Boot بله این یکی از بهترین بوت های ممکن برای این هیرو می باشد که مقدار ضربه زدن این هیرو را تا حدی بالا می برد و سرعت هیروی شما را نیز بهتر می کند

Arcane Boot اگر دیدید خیلی درگیر می شوید و به مانا بسیار زیادی نیازمند هستید این بوت بسیار مناسب می باشد و نقش خوبی را ایفا می کند باید توجه داشت این بوت بیشتر در زمان هایی خوب جواب می دهد که شما خیلی به دوستان خود کمک و به Gank ها می روید.

Dagon این آیتم بهترین آیتم برای این هیرو می باشد و در زمانی بسیار کاربرد دارد که هیرو های گوشت فراوانی در مپ وجود دارد و همینطور دقت کنید اگر در اول بازی بعد بوت خریدن این آیتم را بگیرید پیشرفت خلیلی عالی خواهید داشت و حریفان خود را خیلی سریع از پا در میاورید.

Kelen's Dagger این هیرو بسیار عالی و متناسب با لول های شما می باشد و با گرفتن این هیرو هیروی شما کامل کامل می شود به طوری که می توانید در درگیری ها به صورت عالی از لول های خود استفاده کرده و با استفاده از این آیتم به مدت زمان بیشتری در درگیری ها ادامه دهید و دشمنان خود را گیچ نمایید.

Cyclone اینم یکی دیگر از بهترین آیتم های این هیرو می باشد که کاربرد خوبی دارد که به شما در فرار کردن و هواس پرت کردن دشمنان بسیار کاربرد دارد و می توانید از آن به عنوان یکی از آیتم های بزن و در رو استفاده نمایید.

Hex اینم یکی دیگر از بهترین آیتم ها می باشد و زمانی بسیار عالی می باشد که هیرو های سفت و یا هیرو های خفیف که ضربات زیادی به شما می زنند را متوقف کنید و کاربرد های بسیار دیگر هم نیز دارد که خود شما در بازی بیشتر به آن ها پی خواهید برد.

Aghanim's Scepter زیاد پیشنهاد نمی کنم این آیتم را بگیرید کاربرد بسیاری ندارد و اصلاً از نظر من جالب نیست.

Shiva Guard این آیتم با اسکیل آخر و اسکیل دوم شما بسیار هماهنگ می باشد و از آن می توانید به عنوان یکی از سلاح هایی که به دشمنان صدمه بزند استفاده کنید و نیز سرعت آن ها را نیز کاهش می دهد.

Liken's Sphere اینم یکی دیگر از آیتم هایی می باشد که این هیرو را در مقابل هیرو های اسکیلر محافظت می کند.

 

دشمنان هیرو:

Anti Mage The MaginaNerubian AssassinDoom BringerViperDeath ProphetSilencerHexآیتم Silence

این هیرو ها سنگین ترین هیرو های موجود در مقابل شما هستند که اگر هم بخواهید می توانید آن ها را بزنید فقط باید در مقابل این هیرو ها بسیار مراقب باشید.

برچسب ها: استراتژی بازی با Faerie Dragon , آموزش هیروی Faerie Dragon , آموزش Faerie Dragon , آموزش بازی با Faerie Dragon , هیروی Faerie Dragon , استراتژی بازی با Puck , هیروی Puck , آموزش هیرو Puck , آموزش Puck , آموزش هیروی Puck
لینک ثابت

    هیچ نظری ثبت نشده است

    شما اولین نفر باشید !

ارسال نظر

نکته :
- نظرات شما ممکن است فقط بعد از تایید مدیر نمایش داده شوند .
- لطفا از زبان پارسی برای نظر دادن استفاده کنید

CAPTCHA Image